استفاده از ساختارهای پیچیده در رایتینگ IELTS

استفاده از ساختارهای پیچیده در رایتینگ IELTS

اگه توصیف‌ کننده‌های Grammatical range and accuracy رو بررسی کنیم، می‌تونیم ببینیم که داوطلبای باندهای 7 تا 9 خطاهای کمی دارن و از ساختارهای پیچیده‌ی زیادی استفاده می‌کنن. اما منظور ما از ساختارهای پیچیده چیه؟

وقتی زبانی رو ابتدا یاد می‌گیریم، جملات خیلی ابتدایی درست می‌کنیم.

I like apples.

I like bananas.

I don't like oranges.

سپس یاد می‌گیریم تا این جملات رو به شکلی ساده کنار هم قرار بدیم:

I like apples and I like bananas.

I like apples but I don't like oranges.


وقتی پیشرفت می‌کنیم، یاد می‌گیریم ایده‌هامون رو به اشکالی پیچیده‌تر بیان کنیم:

Although I like most fruits, I don't really enjoy eating oranges.

این الان یه جمله‌ی پیچیده‌اس. البته، تو امتحان رایتینگ، از شما خواسته نمیشه تا درباره‌ی چیزهای ‌ساده‌ای مثل علاقه‌ها یا نفرت‌هاتون بنویسین. در عوض، هم تاپیک و هم سوال پیچیده‌اس و بنابراین، شما رو مجبور میکنه درباره‌ی ایده‌های پیچیده‌تری مثل این بنویسین:

Although fresh fruit and vegetables have greater health benefits, many people would rather eat fast food.

داوطلبای باندهای 3 تا 5 آیلتس تو ایده‌هایی مثل عبارت بالا دچار مشکل میشن، چون دارای دانش اولیه‌ی زبان هستن و فعلا فقط تو بیان ایده‌هایی که باهاش آشنا هستند، مهارت دارن. وقتی اون‌ها به استفاده از کلماتی مثل and، but، so و because محدود میشن، ساختارهای جملات‌شون معمولاً تکراری میشه. از سوی دیگه، تو سطوح باندهای 7 تا 9، داوطلبا می‌تونن با مهارت زیادی ایده‌هاشون رو از طریق استفاده‌ی درست از ارتباط‌دهنده‌هایی مثل although، despite، thus، in contrast، as a result و consequently منتقل کنن.

داوطلبای سطح بالا می‌تونن به‌درستی از زمان‌ها و فعل‌ها برای شفاف کردن این موضوع استفاده کنن که آیا دارن درباره‌ی یه حقیقت عمومی بحث می‌کنن یا یه موقعیت محتمل یا فرضی. اون‌ها می‌تونن علت و معلول‌های محتمل چیزی رو توضیح بدن و می‌تونن از ضمیرها برای ارتباط دادن ایده‌ها بدون تکرار کلمات کلیدی یا سردرگم کردن خواننده استفاده کنن. صحت و شفافیت تو بحث درباره‌ی ایده‌هایی مثل این طبیعتاً چندین ساختار پیچیده ایجاد میکنه.

تو شکاف بین این دو مرحله، داوطلبای باند 6 تا 6.5 آیلتس به شکل مکانیکی درباره‌ی زبان فکر می‌کنن. این داوطلبا غالباً احساس بدی دارن چون به این باور رسیدن که همین الانم کلی پیشرفت کردن ولی نمره شون هنوز اونی که میخوان نیست. وقتی بتونین بر روی انتقال ایده‌هاتون با استفاده‌ی خودکار از زمان‌ها و ساختارهایی تمرکز کنین که به رسیدن به این هدف‌تون کمک می‌کنه، پس به یه باند بالا دست پیدا کردین.


این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مطالب مرتبط

پنج نکته برای آمادگی در رایتینگ تسک 2

پنج نکته برای آمادگی در رایتینگ تسک 2

اطمینان از خارج نشدن از موضوع، کنترل انسجام متن، استفاده از گرامر و لغات خوب، پرهیز از تکرار، استفاده کافی از جملات پیچیده و کلمات ربط در 280 کلمه و تنها در 40 دقیقه، اصلا کار آسونی نیست. پس نوشتن یک پلان ، ساختار بهتری رو به رایتینگ آیلتس تون میده. این pl ...

بیشتر بخوانید
پنج نکته برای غلبه بر ترس از آیلتس

پنج نکته برای غلبه بر ترس از آیلتس

برای اونکه این ترس از بین بره، فقط یک راه‌حل وجود داره- تمرین کردن. تمرین کردن اعتماد به نفس رو بالا می‌بره و به شما یاد میده در صورتی‌که یک یا دو سوال رو از دست دادین، چه طوری خودتون رو جمع و جور کنین؛ یعنی چه جوری ادامه داده و به سوالات دیگه پاسخ بدین. ...

بیشتر بخوانید
پنج نکته ی مهم درباره ی ریدینگ آیلتس

پنج نکته ی مهم درباره ی ریدینگ آیلتس

متحان ریدینگ سه بخش داره، یعنی شما باید 3 متن مجزا رو بخونید. چند سوال برای هر بخش وجود داره و شما 60 دقیقه برای خوندن متن‌ها و جواب دادن به تمام سوالا زمان دارید. ممکنه قبلاً چند تا تست ریدینگ رو دیده و متوجه شده باشین که برخی سوالات بر حسب اونچه که از ...

بیشتر بخوانید
ارسال دیدگاه

اطلاعات تحصیل در دیگر کشورها

مشاوره تلفنی رایگان
328 45 - 021
Starter